Vi hade en stor brieost kvar som fick bli stommen i en enkel förrätt som ändå ser lyxig ut. Vi tog ut rundlar med ett mått, men fyrkanter fungerar lika bra
Den här desserten knåpade Mannen ihop till nyårsmiddagen. Har du lust att lägga "lite" tid på en ganska spektakulär dessert så har jag ett jättebra tips
Har du bestämt vad du ska äta på nyårsafton. Det är en rätt som har klar nyårskvalitet. Också klart nyårigt, men jag tror att kräftklorna ska få följa med på förrättstallriken
På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Hursomhelst så provade jag ett nytt recept till förrätt på nyårsafton och tack och lov så föll det väl ut
Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Havskräftor är en självklar favorit. Gott, köttigt och mycket smak i de små rackarna. Därför föll valet av förrätt denna gång på en soppa gjord på egenkoktfond samt krispig sparris och havskräftsstjärtar
All cred för ostbollarna på bilden ovan måste jag dock ge min kusin Carl, som jag outsourcade det här momentet till när jag förberedde nyårsmiddagen, och insåg att det skulle bli svårt att hinna med allt om jag inte satte släkten i arbete
Nu är det snart nyår och dags att planera nyårsmaten och allt runt omkring. Vi har inte riktigt planerat vad vi ska äta än men här kommer i alla fall ett tips på en jättegod och nyttig förrätt som man kan ha på nyår
Peachy drink. Här kommer ett recept på en svalkande sommardrink. Ingredienser. 4 cl Små sure persika2 cl Absolut vanillaApelsinjuicePressad citronGrenadineIsPersikogodisar för garnityrGör så här