Sätt ugnen på 200°C och smörj pajformen. Skala och ta bort kärnhusen på äpplena. Skär i små bitar och lägg i en avlång form (ca 25x20 cm), alternativt en rund form (26 cm)
Så nu var jag så klart tvungen att komma på en dessert som inte kräver mejeriprodukter. Som ni vet brukar jag inte äta särskilt mycket mejeriprodukter och de få gånger jag gör det är det oftast när jag gör någon efterrätt
Igår firade vi Jonnys födelsedag med ett litet kalas. Som jag skrev i förra inlägget så grillade vi fläskkarré som vi serverade med sötpotatispuré och basilikamajonäs
Så idag får vi kanske fresta med en god och inte så krånglig dessert till nyårsaftonsfirandet. Temat nyårsmeny fortsätter här i Mårtenssonska köket, igår tipsade vi ju om en fylld fläskfilé som vi tyckte kunde passa bra som varmrätt
Veckan närmar sig slutet, jobbat halva dagen i dag men imorgon är jag ledig. Tränade en snabbis i samband med att jag hämtade Linn men tröttnade och åkte och handlade istället
Sagt och gjort, i torsdags när jag kände mig sådär väldans baksugen vevade jag ihop en busenkel och enligt killarna världsgod dessert av endast två, japp du läste rätt, två ingredienser, dumlekolor och vispgrädde
1. Blanda de torra ingredienserna (havregryn, kakao, vaniljpulver, salt) och kör dom i en mixer/blender/med stavmixer tills de är i pulverform och häll över i en skål
Desserter/Desserts -. Sometimes you have guests in the middle of the week and then it might be nice to be able to serve a dessert that does not shoot your blood sugar up
Jag tycker om att överraska med något hembakat när jag är bortbjuden. I mån av tid givetvis. Både jag och mina nära vänner är rätt spontana, träffas då det finns någon minut över och det behöver inte vara avancerat runt oss