Jag har ju provat att göra cake balls med flera olika sorters kex och här kommer ännu en variant. Dessa cake balls är gjorda på Ballerina choko och doppade i Marabou mjölkchoklad
Det var ett tag sen jag gjorde cakepops så jag gjorde några nu inför Alla Hjärtans Dag. Lägg en cake pop på en gaffel, doppa i chokladen så att den täcks helt, ta upp den liggandes på gaffeln och dra sen gaffeln mot kanten av skålen så att överflödig choklad rinner tillbaka ner i skålen
Bakade lite goda Cakepops till min sambos kalas i helgen, denna gång blev det citronsockerkaka med Lemoncurd som jag sedan doppade i vit choklad och Marabou Polkachoklad
Idag bakade jag några CakePops med Oreo. Om du vill ha strössel på dina CakePops så måste du dekorera de direkt efter du doppat dom i choklad för de stelnar snabbt
Jag tycker fortfarande att min cakepops med kokoskaka och mörk choklad är den godaste varianten. Cakepops med Ballerina kladdkaka1 paket Ballerina kladdkaka100 g philadelphiaost150 g vit chokladgrillpinnar, delade på mittenSmula sönder kakorna, gärna i matberedare