I. s. ö. n. d. a. g. v. r. e. t. j. u. å. f. l. M. h. ä. b. m. i. o. J. k. p. ,. x. D. L. c. 5. 1. (. ). P. A. S. B. T. 2. 0. -. K. 4. H. G. O. E. y. k g. p o
Sätt ugnen på 175°C. Fräs fänkål, schalottenlök och vitlök i flytande Milda i en gryta i ca 1 minut. Slå över vatten och Milda Mat och tillsätt fiskbuljongen
Skölj fisken i kallt vatten, torka av, salta efter behag och lägg i ugnssäker form. Vispa grädden tjock och blanda i crème fraiche, tacomix och salsasåsen
4 portioner Ingredienser 700 g Fakse eller annan fast potatis 250 g rimmad lax (rökt eller gravad) 3 msk lök 2 msk smör 2 st ägg 2½ dl matlagningsgrädde eller mjölk 1 krm vitpeppar 1 dl finklippt dill Till servering
Fick tips av mamma om en god fiskrätt som hon hade lagat. Ändrade lite i receptet utifrån vad som fanns hemma (och mina preferenser) och det blev riktigt gott
I går hade jag en vän på kvällsmat som jag inte träffat på väldigt länge. Säkert 1,5 år. Tiden går snabbt och vi har försökt träffas några gånger men inte riktigt fått till det