400 g majs. 2 st paprikor (gärna 2 röda eller 1 röd och 1 grön). 1 gurka. 1 liten bit purjolök eller 1 rödlök. 2 dl majonäs. 400 g majs. 2 st paprikor (gärna 2 röda eller 1 röd och 1 grön). 1 gurka. 1 liten bit purjolök eller. 1 rödlök. 2 dl majonäs
Du kan ha i minimajs, broccoli och bambuskott och du kan även byta ut grädden mot kokosmjölk. Ca 6 portioner currygryta 3 st kycklingfilé (hacka i bitar) Ca 10-12 st champinjoner 2 röda paprikor En halv purjolök 1 vitlöksklyfta Ca 1 msk finhackad ingefära 5 dl cremefraiche 2 dl grädde (vanlig grädde eller matlagningsgrädde funkar bra, jag använder vanlig grädde) 1 msk curry 1 st hönsbuljong (kan ersättas med salt eller grönsaksbuljong) 1 msk soja (kinesisk eller japansk funkar bra) Svartpeppar Recept på vegansk currygryta hittar du HÄR. Ca 10-12 st champinjoner. 1 vitlöksklyfta Ca. 1 msk finhackad ingefära. 1 msk curry. 1 st hönsbuljong. 1 msk soja
1 kg potatis av mjölig sort, tex King Edward. 1 vitlöksklyfta. 1/2 purjolök, den vita delen. 1,5 tsk salt. 1,5 tsk svartpeppar. 1 kg potatis av mjölig sort, tex King Edward. 1 vitlöksklyfta 1/2 purjolök, den vita delen. 1,5 tsk salt. 1,5 tsk svartpeppar
1 vitlöksklyfta, pressad. 1 dl vitt vin. 125 g färskost med vitlök och örter. 1 vitlöksklyfta, pressad. 1 dl vitt vin. 125 g färskost med vitlök och örter