Jag är väl egentligen inte rätt person att tala om för er hur stekt fisk ska tillagas, men eftersom det var dagens söndagsmiddag så delar jag ändå med mig av hur jag gjorde
Foto. Martina Ca 563 kcal/port Mos. ca 351 kcal/port Fisk. ca 212 kcal/port 1 kg skalad potatis 140 g bacon 1 röd lök 2,5 dl mellanmjölk 30 g finhackad persilja salt och vitpeppar 500 g Torskfilé 1/2 dl vetemjöl 1 ägg 1 dl ströbröd salt och peppar 3 msk smör Gör så här
1. Koka upp ordentligt saltat vatten under lock i den största kastrullen du äger. 2. När vattnet kokat upp, lägg genast ner spaghettin och koka den al dente enligt anvisningarna på förpackningen
Hetta upp en stekpanna med smöret och vitlök. Lägg i räkorna och stek dem ett par minuter. Tillsätt rödlöken, morötterna, majskorn, ärtorna, tomater och äggen
4 bitar lax ca 500 gr. Färskost med pepparrot. 1 äpple. Salt och peppar. Sätt ugnen på 150 grader. Gör ett snitt i laxbitarna och fyll dem med färskosten
Blanda smör och mjöl till en smulig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform, 24 cm i diameter, med löstagbar kant