Nu är vi i skåneland och förfirar jul. Jag ser att det är många som är inne och söker efter recept på julgodis så jag förstår att det bakas och fejjas och fixas in i det sista
God Jul. Ja ni, nu börjar det verkligen dra ihop sig för en stora dagen. Hoppas ni inte stressar runt allt för mycket utan hinner njuta lite med familjen också
Ska du bara göra en efterrätt i jul – gör den här. Knaprig chokladbotten med en ljuvligt krämig cheesecakefyllning med fyllig apelsinssmak, toppat med en chokladswirl som gör kakan lite extra julfin
Det har varit mycket småkaksbakning här hemma. De här goda krämiga kokostopparna är enkla att baka. I receptet är det vaniljkräm , så de blir extra saftiga
Jag älskar rabarberpaj men ibland känns det lite tråkigt att göra samma, så när jag såg detta recept på kladdkaka med rabarber ville jag testa så fort som möjligt
Så här gör du. 1 timmar. Sätt ugnen på 175 grader, och smörj och bröa en form á 20x20 centimeter. Vispa ägg och socker poröst, blanda sedan de torra ingredienserna till kakan, och vänd ner i smeten