Martins Kokbok

Martins Kokbok

  • 53 Recept
Rostad rödbetssallad med linser, getost och bakade tomater

Rostad rödbetssallad med linser, getost och bakade tomater

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Sallad 800 gram rödbeta(or) 1 tsk timjan , torkad 1 msk olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar 2 st rödlök(ar) 250 gram cocktailtomater 2 förpackning linser , kokta 100 gram salladsmix 75 gram valnötter 1 tsk honung 200 gram getost Dressing 3 msk olivolja 1,5 msk vit balsamvinäger 1 msk dijonsenap 0,5 tsk honung 1 krm salt 1 krm svartpeppar , malen Köp receptet Näringsvärde Kcal
Pasta med brynt smör och salvia

Pasta med brynt smör och salvia

Världens enklaste och godaste pastarätt som man lagar på en kvart. Så enkel att den kanske inte platsar här men jag vet att många efterfrågar snabba, enkla och billiga vardagsrätter som ändå känns lite lyxiga
Matjes allt i ett

Matjes allt i ett

Häll av spadet från sillen och lägg bitarna på ett serveringsfat. Häll över gräddfilen och jämna till lite
Krämig pasta med räkor och avocado

Krämig pasta med räkor och avocado

1 kg frysta räkor. 1 gul lök. 1 vitlöksklyfta. 5 dl vispgrädde. 1 tsk äppelcidervinäger. 4 avocado. 1 burk svart stenbitsrom
Italiensk sommarsallad

Italiensk sommarsallad

100 g plommontomat 100 g körsbärstomater, gärna gula 100 g romanticatomater 1 bifftomat 1 cantaloupemelon, söt och mogen 4 buffelmozzarella 1 surdegsbröd 1 kruka färsk basilika 40 g rucolasallad 16 skivor parmaskinka balsamvinäger olivolja flingsalt peppar
Alfajor med Pepparkakssmak

Alfajor med Pepparkakssmak

Alfajor med Pepparkakssmak. 22 december 2018 @ 12. 48. Denna jul gjorde jag ett litet experiment med min pepparkaksdeg
Pecankolafondant

Pecankolafondant

Pecankolafondant. 7 november 2015 @ 13. 36. Testade ett nytt recept för dulce de lechefondant. De förra jag gjorde hade för lite mjöl och för mycket ägg och jag gillade inte konsistensen, dessa blev sjukt goda