Koka risonin i lättsaltat vatten enl. Spola av i kallt rinnande vatten. Stek i smör några minuter på var sida och lägg dem sen under folie in i ugnen för att hålla värmen
Vi är himla dåliga på att äta lax hemma hos oss. Mestadels beror det på att Andreas ofta tycker att laxen vi köper smakar ”fiskigt” eller hur man ska uttrycka sig
Både att doppa grönsaker i eller ha som en sås till veggobiffarna. När de har svalnat så att du kan ta i dem men de inte är helt kalla drar du av skalet och lägger själva köttet i en skål
Smör/olja att steka i. Låt bönorna och majsen rinna av och häll sedan ner dem i soppan när någon minut av koktiden återstår, så att de hinner bli varma
Tillsätt vatten och blanda ihop till en deg. 1/2 dl kallt vatten. 1/2 dl kallt vatten. Pajer kan varieras i mängder, här är ett förslag på en väldigt god vegetarisk paj med fetaost som passar utmärkt till buffébordet
Jag är ledsen för att det händer relativt lite på bloggen för närvarande. Saken är den att jag har så SJUUUUUUKT fullt upp med en massa olika spännande projekt just nu – men att majoriteten av dem handlar om vad som kommer att dyka upp på bloggen om ett tag, inte just nu
Jag kan ibland riktigt känna att kroppen kräver en smakrik och ”ren” linsgryta utan konstigheter. Det är billiga ingredienser och det är en enkel rätt att svänga ihop