För en tid sedan gjorde jag ett bildupplägg på FB på dessa läckra potatissnurror. Det blev populära värre och har nu fått förfrågan om att lägga upp receptet på bloggen
Så här års brukar jag försöka rensa skafferier och kylskåp på bakingredienser som blivit över efter allt jul- och nyårsbakande och använda upp dem på olika sätt
Äntligen var det dags att köra i gång det riktiga julbaket. I helgen har jag bakat kanelstjärnor, saffransmums, juliga havrekakor och pepparkakstryfflar, allt för att ladda upp ”lite” inför första advent
Kladdkaka är så himla gott och enkel att göra. I dag bjöd jag familjen på den här med smak av pepparkaka, toppad med choklad och dumleganache, garnerad med ostgrädde och pepparkakor
Det har varit mycket bak-recept här på bloggen nu ett tag och här kommer dessutom ett till. Mitt tidigare inlägg på saffransbullar har ju varit otroligt populärt vilket ju är jätteroligt
Smält socker och sirap i en kastrull. Tillsätt grädde och smör och Koka tills smeten tjockna. Ta kastrullen från värmen och tillsätt valnötter, mandlar och aprikoser