4 portioner. 1 liten fläskytterfilé, ca 700-800 gram2 vitlöksklyftor2 msk Chipotle chilipulver1 dl Cream Fraiche2 dl grädde1 msk ljus maizenaredning1 tsk frusen finhackad röd chiliBroccolibuketter från 1 mellanstort broccolihuvudGrillkrydda, gärna med lite rökig smaksättningPutsa filén och skär sedan ett snitt längs hela
4 2 paprikor (gärna 1 röd och 1 grön) 500 g blandfärs 2 burkar vita bönor i tomatsås 2 1/2 dl vispgrädde Att ha hemma 1 tsk olja 1 vitlöksklyfta 1 tsk paprikapulver 1 tsk oregano salt peppar 2 1/2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
En väldigt smakrik och tacksam rätt att laga då kött och sås sköter sig själv i ugnen och du kan lägga tid på tillbehör såsom ris, potatismos, gratäng, kokt potatis eller som jag gjort idag
Sätt ugnen på 200 grader. Skala potatis och lök. Skiva potatis och lök i matberedare eller med kniv. Varva potatis, lök och vitlök i en sor gratängform