Till helgen får vi besök av några, vi kan kalla dom lchfmänniskorna. Jag tycker om att bjuda på något och googlade omkring igår för att se om det fanns något smarrigt att bjuda en LCHF
Egentligen hade jag tänkt att publicera detta inlägg under morgondagen, men när jag tog första tuggan utav dessa enastående kakor kunde jag inte vänta med publiceringen
Mera saffran är gott och skorporna likaså. Busenkelt och lyckas varje gång. Saffranskorpor100 g smör2 pkt saffran2 ägg1,5 dl sötmandel1,5 tsk bakpulver1,5 dl socker5 dl mjölSmält smöret i en kastrull tillsammans med saffranRör ned äggen, ett i taget Blanda mjöl, socker, bakpulver och mandlar i en bunke Blanda samman äggsmet och mjöl/nötblandning till en kladdig deg/smet Forma den, med hjälp av lite mer mjöl, till tre längder på en bakplåt (Om du bakar på glutenfritt mjöl kan du behöva ytterligare lite mjöl, de flyter ut)Grädda längderna i mitt i ugnen i 25 minuter i 175 grader Ta ut längderna och sänk ugnen till 125 grader Skär omedelbart längderna i bitar på diagonalen