Jag har en son som bara älskar pannkakor men jag tröttnar på de vanliga så gör lite olika sorter dessa är med rivna morötter och kokos och älskas av både honom och kompisarna som fått testat dem med
Här kommer ett nytt, smarrigt och näringsrikt recept på bananpannkakoroch ytterligare ett serveringstips för den goda chokladsåsen som jag tidigare lagt upp recept på
Mandelpannkakor. ) och ökade på saltmängden lite då ghee användes istället för vanligt smör. Så krångligt om det hade varit copyright på matrecept, allt som är gott vill man ju dela med sig av till så många som möjligt (tjänar inget på detta matbloggande, pot marigolds drivs istället av "kan" och "vill")
Häll sedan ner mjölken och vispa. Lägg sedan in ägget och vispa. Vet man med sig att man inte brukar tycka om fiberhusksmaken så rekommenderar jag att steka upp dessa dagen innan och ha i kylen en dag innan man värmer upp och äter dagen efter för du brukar fiberhusksmaken ha lagt sig helt