Tina gärna laxfiléerna i kylskåp över natten dagen innan. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Potatismos. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten tills den är mjuk
1. Ta ut och tina laxen. 2. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 3. Citrongräddsås. Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Hej. Nu är det återigen dags för ett recept på klassisk husmanskost – all denna härliga mat. Det kan upprepas hur många gånger som helst men det är ju såååå himla gott
Rustik köttgryta. Goddagens fredag. Känns som att jag nyss skrev att det var fredag. Denna veckan måste gått väldigt snabbt med andra ord, för ja, det är minsann fredag även idag