Hej. Här kommer ett riktigt gott tips för dig som gillar lax. Receptet har jag hittat hos min fina bloggkollega Sofia som driver den mycket inspirerande bloggen Zofias kök
mangosalsa. Skala och fintärna mangon. Skala och finhacka vitlöken. Kärna ur och finhacka chilin. Finriv det yttersta gröna skalet av limen och pressa ur saften
Häll på vinet och fiskfonden, låt koka ner tills hälften är kvar. 5 st morot 5 st champinjoner Ett par persiljestjälkar 1 st kvist timjan 5 dl fiskfond 3 dl vitt vin, torrt 3 dl vispgrädde 50 g smör salt vitpeppar, nymalen Citron, några stänk. 5 dl fiskfond
Bred ut det på fisken. Fisk under krämigt rotsakstäcke (4 personer). Skölj och dela broccolin och minimajsen, vänd runt dem i 1 msk olja och strö dem runt fisken i formen
Skölj och torka fisken. Häll blandningen över fisken och bre ut den jämnt. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat. Stek fisken mitt i ugnen 1215 minuter. ca 800 g Fiskfiléer (gös
Fisk och Skaldjur -. Lchf Ugnsstekt Torsk med Smörstekt Sparris och Ljuvlig Skarpsås. 2016-01-06, 11. 51. Brrrr, det är kallt i Skåne, - 11 grader när jag steg upp
Krydda fisken. Lägg över ett bakplåtspapper och låt fisken bli klar på svag värme. Servera mos, fisk, rostade pinjenötterm riven parmesanost, nymald svartpeppar och lite olivolja
Detta var min barndomsfavorit när det gäller fiskrätter. Lägg den tinade fisken i en ugnssäker form. Fördela purjo, tomater och dill på och runt fisken och hyvla över lite smör