Pocherad lättrimmad torsk med ägg och persiljesås är en enkel och lättlagad fiskrätt som passar väldigt bra så här efter helgens intensiva saftande och syltande
Tillsätt tonfisk, crème fraiche och dill. Tonfiskpasta, 4 stora portioner. 2 burkar tonfisk i vatten à 150g. Tonfiskpasta, 4 stora portioner. 2 burkar tonfisk i vatten 150g
Jag älskar tonfisk. Jag tycker tonfisk kräver en hel del salt. valfri pasta1 burk tonfisk i vattensmör + olja1 gul löksugarsnaps1/2 paprika1/2 dl grädde1/2 dl Kesella 1% eller 10%ev vatten1 msk chilisås2 tsk dijonsenapsaltpepparlite honung. 1 burk tonfisk i vatten
Igår svängde jag ihop en krämig laxgryta som blev ett gäng nya matlådor. Vi brukar utgå ifrån vad det är för erbjudanden i affären när vi fixar matlådor och den här gången var det extrapris på lax
4 dl creme fraiche1 dl vatten4 msk fiskfond. Sätt in i ugnen på 200 grader i ca 25 minuter eller till moset har fått en fin färg och fisken är klar. 4 msk fiskfond