Tillbehör

Tillbehör

  • 10 Recept
Ernsts örtiga kryddpasta

Ernsts örtiga kryddpasta

200 g blandade örter (t ex libbsticka, persilja, rosmarin och salvia) 50 g salladslök, eller annan god lök 1 klyfta vitlök 2 msk grovt salt 2 msk balsamvinäger (gärna rosébalsamvinäger)
Proteinrika, glutenfria pannkakor

Proteinrika, glutenfria pannkakor

Nyttigare pannkakor. Idag får du tips på ett näringsrikt sätt att göra pannkakor, passar fint både som frukost eller ett enklare kvällsmål
Iskall gurksoppa med dill och räkor

Iskall gurksoppa med dill och räkor

Ingredienser Portioner. 4 8 dl kall grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 stor gurka 1 kruka dill 360 g räkor i lake 2 dl matyoghurt 2 msk olivolja salt och peppar 1 citron Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Waldorfsallad

Waldorfsallad

Vispa grädden till skum. Rör samman den med Kesella och majonnäs. Smaka av med salt och peppar. Kärna ur äpplena och skär dem i tärningar
Parmesanrostad blomkål

Parmesanrostad blomkål

Ingredienser Portioner. 4 1 liten blomkål 2 msk olivolja 1 tsk chilipeppar 1 tsk salt 1/2 tsk peppar 1 dl finriven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Saltrostade mandlar

Saltrostade mandlar

sötmandlar. 1vatten. 1salt1. Sätt ugnen på 150 grader. Blanda vatten och salt, rör tills saltet löser sig. 2. Lägg ner mandlarna och låt dem ligga minst 30 minuter
Bakad fetaost

Bakad fetaost

Skär osten i tärningar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Baka i ugn i 15 minuter. Lägg upp osten på ett fat och ringla över honung och olja
Kabis malfouf- Inlagd vitkål

Kabis malfouf- Inlagd vitkål

Kabis malfoul är en av mina absoluta favoriter. Jag älskar smaken och den vackra färgen som kålen får av rödbetorna