1 tsk brödkryddor 1,5 tsk salt och 2 krm örtsalt. Dela degen o lägg i 2 brödformar. Sätt in båda o Grädda ca 25 min , beroende på ugn o färg på brödet. 1 tsk brödkryddor 1,5 tsk salt och
Smörj två brödformar med olja och häll i den fortfarande ganska lösa degen. Grädda bröden i 15 minuter på 225 grader, och sedan ytterligare 25 minuter på 200 grader. 2 tsk brödkryddor (eller bara kummin)
Bakat eget bröd. Jag försöker baka eget bröd här hemma, men tycker faktiskt bäst om köpt rostbröd. När jag bakar bröd så blir det ofta lite grövre bröd till mannen, men eftersom han glömmer att ta upp brödet från frysen, äter han av mitt rostbröd och hans bröd ligger kvar i frysen
Detta kan du göra efter hand som du gräddar naan-bröden om du gräddar i stekpanna. Vid servering så kan du pensla bröden med smält smör samt strö över lite salt - gärna gourmetsalt - flingsalt