125 g smörSå här gör du Starta ugnen på 200 grader Mät upp mjöl och salt i en bunke Tillsätt hälften av mölken och vispa till en slät smet Vispa ner resten av mjölken, ägg och 1 dl av keson Skala och grovriv potatisen Rör ner potatisen i smeten Lägg smöret i en långpanna och ställ in i ugnen så smöret smälter Tag ut långpannan och häll ner smeten i långpannan med det smälta smöret Grädda pannkakan i mitten av ugnen ca 30 minuter (eller tills pannkakan får lite färg Servera med resten av keson, gärna lingonsylt och en god sallad Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 38
Fluffiga amerikanska pannkakor med fetaost och örter. Passar perfekt att servera som mellanmål med sallad och en god dippsås, som tillbehör vid maten eller att packa ner i matsäcken
Idén och receptet till denna något udda kombination kommer ifrån Hemmets journals matkalender. Efter detta test har jag kommit fram till att jag föredrar att äta raggmunk med de traditionella lingonen och sparar den mumsiga röran till annan mat
Inga kommentarer. Hos de flesta ligger väl det där stackars våffeljärnet kvar där till samma dag nästa år… Om du inte har ett våffeljärn så går det faktiskt utmärkt att grädda våfflor i en grillpanna istället
Hörde att en del var nyfikna på receptet så här kommer det. Gjorde bananvåffla för första gången i söndags (gjorde mycket för första gången i söndags, haha) och det blev så gott
Barnen här hemma fullkomligen älskar pannkakor och skulle helst äta det varje dag. Käck i äggen och vispa ner dom tillsammans med resterande mjölk tills du har en klumpfri smet