Jag har tappat lite lust och inspiration att matblogga. Luften har liksom gått ur mig. Det känns jättetrist och jag hoppas att det är en övergående fas
Ett till tips från en kollega. Perfekt eftersom jag hade fläskkarré hemma ändå. Gott var det också. ca 600 g fläskkarré2 rödlökar2 vitlöksklyftor1 röd paprika380 g kikärter1 msk olja2 tsk curry2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och buljongtärning eller fond)400 ml kokosmjölk1 msk tomatpuré1/2 kruka körvelsalt och peppar1 citronSå här gör duCloseBra att veta när du ändrar antalet portionerDetta recept är gjort för 4 portioner
När det kommer till just köttgrytor så tycker jag väldigt mycket om den rustika sorten med stora matiga bitar och enkla ingredienser, och det är exakt vad denna grytan är
God morgon, härligt att vakna upp denna lördag och komma på att det är just lördag och inte söndag. Gårdagens middag blev en lättgjord fläskfilégryta som jag snabbt slängde ihop med ingredienser som i alla fall vi oftast har hemma
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Strimla kalvköttet och tärna (eller skär i bitar) lök, vitlök, morot och blekselleri. Fräs grönsakerna i rikligt med olivolja en stor kastrull i 2-3 minuter utan att de får färg