salt och svartpeppar. Låt stå i minst 30 minuter och smaka därefter av med ytterligare citron, salt eller peppar. 1 citron, skal och saft. 2 dl turkisk yoghurt. 1 msk majonnäs. 1 msk vitvinsvinäger eller vit balsamico. 2 schalottenlökar, finhackade. 1 gurka, skuren i fina tärningar 1 citron, skal och saft 2 dl turkisk yoghurt 1 msk majonnäs 1 msk vitvinsvinäger eller vit balsamico 2 schalottenlökar, finhackade salt och svartpeppar
Kall lime- och basilikasås till fisk. pressad limesaft, örtsalt och malen vitpeppar efter smak. Rör ihopmajonnäs, rivet limeskal, basilika, dill och vitlök
Blanda marinaden och låt fläskfilén ligga i den cirka 1 timme. Grilla spetten runtom 6-8 min och pensla med marinaden. 10 prinskorvar. 2 st paprikor i bitar. 8 st tomater, små. 8 st smålökar eller halvor av större lök. 1 paket bacon. 2 dl rapsolja. 0,5 dl kinesisk soja. 1 msk rosmarin. 0,5 kg fläskfilé, i bitar 10 prinskorvar 2 st paprikor i bitar 8 st tomater, små 8 st smålökar eller halvor av större lök 1 paket bacon Marinad. 2 dl rapsolja 0,5 dl kinesisk soja 1 dl rött vin 2 klyfta vitlök i bitar 1 msk rosmarin
mer kryddor, salt och peppar. 200 gram ca 2 dl naturell yoghurt. 11 tsk honung. 12 tsk citronsaft. 11 krm svartpepparBlanda yoghurten med kryddornaoch smaka av med ev