Jag gör ofta de flesta dressingar och såser själv. Har jag majonäs i recepten, så använder jag alltid en "vitare" sort som restauranger och affärer använder när de gör tex räksallader och salladsdressingar
Det känns som att helgen gick alldeles för fort, men jag har fått väldigt mycket gjort i trädgården. Jag har ont överallt, och i muskler som jag ens inte visste att jag hade
Passar utmärkt i alla sallader. Funkar även att doppa grönsaker i. Salladsdressing1 dl majonnäs1 dl creme fraiche1 tsk ketchup eller tomatpure1 msk kallt vattenca 1 tsk italiensk salladskrydda Blanda alltsammans och häll upp i en skål och ställ fram på bordet så att var och en kan ta den mängd dom önskar
Blanda crème fraiche, keso och majonnäs. Skala äpplet och skär tillsammans med gurkan i tärningar. Lägg i allt i kesoblandningen och blanda i burken med ananas, ta gärna lite spad från ananasen också
Mycket grillat blir det när det är fint väder och vi grillade igår också. Till det grillade gjorde jag en kall sås med bla lök, paprika och färska örter i