Desserter

Desserter

  • 16 Recept
Belgiska våfflor

Belgiska våfflor

Har länge velat ha ett belgiskt våffeljärn, en vilja som blev ännu starkare sedan vi i USA åt nygräddade våfflor med Smucker's breakfastsyrup till frukost flera gånger
Plommonpaj

Plommonpaj

Ingredienser Fyllning 10 st plommon , mogna 1 dl muscovadosocker 1 st limefrukt(er) 1 msk potatismjöl Smuldeg 150 gram smör 2 dl strösocker 1 tsk salt 3 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 tsk vaniljsocker Köp receptet
Plommonkräm

Plommonkräm

Med hösten kommer rikliga mängder frukt och bär in i mitt kök. Det gäller att sylta och safta som bara den för att hindra frysen från att sprängas
Kräm

Kräm

Direkt när jag vaknade gick jag ut i trädgården och plockade krusbärskräm till de yngre medlemmarna i familjen när de vaknar
ÄPPELKRÄM

ÄPPELKRÄM

Det var längesen jag gjorde kräm, typ flera år sen. Men av alla äpple jag fick av min kollega så kom jag på att det hade varit gott med äppelkräm
Ultrasnabb banan-chokladglass

Ultrasnabb banan-chokladglass

Jag är fullständigt galen i glass och skulle, utan större problem, kunna äta det varje dag. Som tur är har jag åtminstone lite karaktär och självdisciplin så jag försöker att bara äta glass en gång i veckan
Plommonpaj med mandelsmul

Plommonpaj med mandelsmul

Blanda mjöl och socker, och finfördela smöret däri. Tillsätt mjölk och arbeta snabbt ihop till en deg. Låt vila i kylen i 30 minuter
Krusbärs smulpaj

Krusbärs smulpaj

Frysen kanske. Jag har säkert 4 kg kvar. Det här är en jättegod krusbärs paj med vit choklad i. Absolut inte surt