Förrätt

Förrätt

  • 17 Recept
Heta vitlöksräkor med aioli

Heta vitlöksräkor med aioli

400 g skalade räkor, handskalade 4 msk olivolja 3 klyftor vitlök, hackad 1-2 tsk chiliflakes 1 tsk paprikapulver salt 1 knippe färsk bladpersilja, hackad ( några persiljekvistar till garnityr)
Bruschetta med tomatsalsa

Bruschetta med tomatsalsa

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Brödet 1 st baguette , eller Chiabatta, skuren i skivor 1 skvätt olivolja 2 st vitlöksklyfta(or) Salsa 2 st tomat(er) 0,25 st rödlök(ar) 1 msk olivolja 1 msk rödvinsvinäger 2 msk persilja , finhackad 1 nypa(or) salt 1 nypa(or) peppar Köp receptet
Blinier med sill

Blinier med sill

16 blinier 200 g färskost 2 msk Abba caviar röd finkornig rom 0,5 förp Abba Löksill 0,5 rödlök, hackad dill, till dekoration
Parmalindad sparris

Parmalindad sparris

En härlig bufférätt eller förrätt så här i sparristider. Ingredienser till 6 bufféportioner. 1 bunt färsk grön sparris
Borgmästaretoast med räkor

Borgmästaretoast med räkor

Häll av räkorna och låt all vätska droppa bort ordentligt (man kan krama ur dem lätt). Blanda räkor, majonnäs, löjrom (spara lite till garnering) och färsk riven pepparrot