Efterrätter

Efterrätter

Glasstårta

För 6 personer 1 förpackning Vår finaste Vanilj. 1 förpackning  FläderJordgubbsSorbet. 10 st digestivekex 
Salt äppelsmulpaj

Salt äppelsmulpaj

700 g äpple 1 tsk malen kanel 1 msk strösocker 1 krm flingsalt. Smuldeg1 dl vetemjöl [60 g] 2 dl havregryn [70 g] 100 g smör, kallt, i bitar 0,75 dl strösocker 0,5 tsk flingsalt
Cheesecake på knäckig kokosbotten

Cheesecake på knäckig kokosbotten

Kokosbotten50 g smör 2 ägg 2 dl strösocker 0,5 dl farinsocker 5 dl riven kokos (100 g). Cheesecakemousse med vit choklad150 g vit choklad 2 dl vispgrädde 600 g färskost 1 dl strösocker 2 citroner, finrivet skal
Hallontartlett med färskost och vanilj

Hallontartlett med färskost och vanilj

Färskost- och vaniljkräm100 g färskost 2-3 tsk florsocker 2 krm vaniljsocker 0,5 äggula. Servering3-4 frysta smördegsplattor (inte smördeg på rulle) 1,5-2 dl hallon (frysta el färska) florsocker, att sikta över
Prinsesskladdkaka

Prinsesskladdkaka

Vaniljkladdkaka150 g smör 2 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker ca 1 krm salt 1,75 dl vetemjöl 2 ägg
Citruscheesecake i glas med champagnegelé

Citruscheesecake i glas med champagnegelé

14 digestivekex 100 g smör 300 g Philadelphia Original 1 citron, skalet 1 dl vispgrädde 0,5 florsocker 1,5 gelatinblad 1 dl champagne 1 citron, saften (ca 1 dl) 0,5 dl strösocker 0,33 dl vatten
Monikas vita chokladmoussetårta

Monikas vita chokladmoussetårta

Tårtbotten400 g mandelmassa 1 apelsin 4 ägg 4 msk kakao smör, till formen. Mousse300 g vit choklad 4 äggulor 6 dl vispgrädde
Banoffee pie – recept

Banoffee pie – recept

200 g digestivekex. 100 g smör. 1 burk karamelliserad mjölk (dulce de leche), à 397 g