Sätt ugnen på 175 grader. Dela pumpan på längden och gröp ur kärnorna och droppa lite olivolja över sidorna och lägg den platta sidan ner på en plåt med bakplåtspapper
Sötpotatis gör mig aldrig besviken. Igår gjorde jag en sötpotatissallad som blev helt suverän. Man kan med fördel koka upp potatisen kvällen innan och låta den svalna i kylen under natten
Många använder receptet från 56kilo, men jag har gjort om den till en paleovariant som dessutom har lite fler spännande ingredienser i sig. Du kanske gillarVegetarisk korma utan mjölkZucchinipasta med vitlöksfrästa räkor, cocktailtomat och spenatPaleo, LCHF och Clean eating – skillnader och likheterFänkålsgratäng med västerbottenost och kalkonbiffar med grönkålKycklingbollar med sötpotatisfries och avokadoröra 1 zucchini 1 morot 2 vårlökar 1 vitlöksklyfta 6 rädisor 1 dl majonnäs
Ingredienser. 1 Granatäpple. 2 Apelsiner. Ruccolasallad. Cashewnötter. Flingsalt. Gör så här. 1. Kärna ur granatäpplet enklast genom att banka på det med någonting hårt