1. Sätt ugnen på 150 grader. 2. Stek fläskkarrén i smör så att en får fin färg runt om. 3. Hetta upp en stekpanna och bryn fläskkarrén i smör och lägg sedan över den i en ugnsfast form men spara stekfettet i pannan till senare
1. Be din kötthandlare lossa köttet från svålen på grissidan. Börja med att skära ett rutmönster i svålen och lägg den sedan med svålsidan ner på din arbetsbänk
Sätt ugnen på 225 grader. Bryt eller skär blomkålen i små buketter. Skala och hacka vitlöken fint. I en stor bunke blanda vitlöken med olivolja, harissa och alla kryddor
färska räkor. 1saften av 1 citron. 1färsk persilja. 1vitlöksklyfta1. Förbered en vinägrett på citronsaft, färsk persilja och vitlök som du snabbt mixar ihop
cashewnötter. 1smör. 1flingsalt. 1garam masala – kryddblandningSmält smöret. Lägg i cashewnöttter, garam masala och salt och fräs nötterna i några minuter tills de fått lite färg