1,5 grädde (vispad)4 dl cremefraiche (två burkar)200 gr smält choklad(vit marabou)Skalet av en citron( tvätta citronen och riv)Blanda ihop detta till en slät smetHäll upp i glas och in i kylen
. Detta är något för den riktiga lakritsälskaren. 5 dl grädde. 1/2 dl socker. 1/2 tsk äkta vaniljpulver. 2 tsk lakritspulver (finns i specialbutiker alt
En fräsch dessert med krämig mascarponekräm gjorde jag härmodagen. 4 persMascarponekräm. 100 g mascarpone3/4 dl vispgrädde50 g vit chokladKanderade nötter100 g skalade pistagenötter1/2 dl strösocker1/2 dl vattenMarinerade jordgubbar
Champagnesorbet. Nyårsafton och dessertansvarig. Det är det svåraste tycker jag, men mycket bubbel på nyår kan väl aldrig vara fel tänkte jag och satsade på champagnesorbet