Det här brödet med massa smak, blir luftigt och gott. Jag tog för givet att det var något i stil med typ Creamcheese eller annat cream-liknande och sprang därför runt i butikerna och hittade det inte
Låt svalna i kylskåp, och vänta minst en vecka innan du hugger in på godbitarna. Skölj chillin och skiva i 5 mm tjocka skivor. Lägg ner chillin ochlåt småsjuda ca 5 minuter
Skala och skiva rödlöken tunt och lägg i en skål. Koka snabbt ihop vatten, ättika, socker och salt. Finhacka de soltorkade tomaterna och skölj och finstrimla salladslöken
smör och rapsolja till stekning. Skölj av ärtorna i ett durkslag, skala och hacka löken och vitlöken. Mixa ärtor, lök, vitlök, salt, spiskummin, sambal oelek och potatismjöl med en stavmixer och det gör inget om det är lite bitar i den…det känns omöjligt när du börjar…men kämpa på, det är det värt det
Jag älskar mozzarella och det blir liksom så där härligt trådigt med den i botten av fyllningen. Tänkte att det kunde vara gott att ha det till för de som inte är vegetarianer och vill ha lite protein
Paj är något vi plötsligt gör oftare än normalt här i köket, man kan nästan säga att vi kommit in i någon form av pajstim, men det finns ju så många olika varianter och goda fyllningar att testa
Ibland när jag lagar mat så går det riktigt snett till och resultatet blir inte alls bra. Men det finns även gånger då jag lyckas lite extra bra och tänker "yes, fasiken vad bra detta är
jag använde Santa Marias Extra Creamy. Hetta upp en stekpanna till mediumvärme och stek purjolöken, champinjonerna och den färska ingefäran i lite kokosolja
Igår spenderade jag kvällen på jobbet och hemma sen var det mys med småtrollen för hela slanten. Han är dessutom nu utan båda sin framtänder och tycker att det är jätteroligt att han kan väsa som en liten orm
Arbeta snabbt ihop och låt degen vila en stund i kylskåp. Tryck ut degen i en pajform och häll över äppelblandningen och pudra lite kanel och lite mald ingefära över
Jag måste bara tipsa er om en jättesnabb och enkel efterrätt som är sjuuuuukt god. Jag såg ett klipp på Facebook för ett tag sedan och tänkte att det såg ut som en dessert i min stil