När kycklingen fått färg, tillsätt buljong, grädde, basilika, citron/vinäger och socker. 4 portioner 600 g kyckling (filé eller innerfilé)1 st hackad gul lök8 st soltorkade tomater 1 dl hönsbuljong 2-3 dl grädde 1/2 msk torkad basilika salt och svartpepparnågra droppar citron/vinägeren knivsudd socker2 dl riven Västerbotten (går bra utan ost) Skär kycklingen i bitar och stek i smör ihop med lök och tomater, salta och peppra. 600 g kyckling
Dragonkyckling, en lättlagad, krämig kyckling med franska smaker. Skär kycklingfilé i bitar. 250 g kycklingfiléer. Lägg i kycklingen och låt den koka ca 5 min under lock. 250 g kycklingfiléer
Igår gjorde jag en currysås med kyckling. Igår hade jag färdiggrillad kyckling som jag bara la i en ugnsform och hällde såsen över och så in i ugnen cirka 15 minuter. 1 tärning hönsbuljong alt 2 msk kycklingfond. Häll över fisk/kyckling och gratinera i ugnen i cirka 15 min