Vispa först ner mjölken, sedan smöret och sist ägget. 12 msk strösocker. 11 st äggBlanda vetemjöl, bakpulver, strösockeroch salt i en skål. 1Smöra en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1/2 dl smet per pannkaka. 1Grädda ca 1 1/2 minut, tills det börjar bli lite bubblor på ytan. Vänd och grädda ytterligare ca 1 1/2 minut
Dessa smörgåsar tar jag till ibland när vi vill äta något lätt eller enkelt. De passar perfekt till helgen då vi oftast brukar slå ihopfrukostoch lunch
Äntligen onsdagoch dags för slutkvalet i Sveriges mästerkock. Det är lika roligt varje år att titta då man alltid känner igen någonmatbloggskollega eller följare sedan tidigare som anmält sig
Så blev det äntligen en dag då vi fick se solen. Det kändes som ett tag sedan sist. Lillebroroch hans tjej är hemma, så igår åt vi åt go’middag med dem och mamma och pappa
Skördefesten har varit galet stor här på ön i år. Massor, massor med folk – det är verkligen jättekul. Självklart var vi ute ett par rundoroch tittade, provsmakadeoch fyndade hem en massa gott
Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjordeoch självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god