Godis gelantin

Godis gelantin

  • 4 Recept
Mangoremmar

Mangoremmar

Sätt ugnen på 50 grader, varmluft. Tina mango i mikrovågsugn eller i rumstemperatur. Mixa till en slät puré i en mixer eller med en stavmixer
Sockerfritt gelégodis LCHF/Paleo

Sockerfritt gelégodis LCHF/Paleo

Lördagsgodis. Idag får du tips på ett naturligt gott godis. Så mycket bättre än godisbutikernas geléhallon i både smak och innehåll
Gelégodis

Gelégodis

Detta är en grundrecept på gelégodis där du själva bestämmer smak, form och färg. Olja silikonformen, inte alldeles för snålt eftersom gelégodiset kan fastna då
Gelégodis

Gelégodis

Ingredienser. 5 dl frukt- eller bärjuice. 2 msk Honung. 2 msk Gelatinpulver från gräsbetesdjur. Gör så här. 1. Häll juice i en kastrull och strö gelatin över