vafri kryddblandning - jag använde en fiskkrydda från Krusmyntagården. Dela fisken i mindre bitar. Lägg i broccoli och ärtor och låt dem koka med några minuter innan du lägger i fisken och låter den sjuda klart
Skär fisken i bitar eller kuber. Lägg i fiskbitarna och låt sjuda klart i ett par minuter. 500 g fiskfilé. 1 msk fiskfond. 500 g fiskfilé sej, kolja eller torsk 1 msk smör + 1 msk rapsolja 300 g champinjoner i fjärdedelar 2 dl vatten 1 msk fiskfond konc 1
Skär kasslern i 1/2 cm tjocka skivor och lägg dem omlott i en smord ugnsfast form. Champinjonsås. Ansa och skiva svampen och fräs den i en kastrull med smör tills vattnet kokat bort
Ta bort alla ben från fisken. Gnid in blandningen på fisken. Lägg fisken i en fryspåse och förslut. Lägg fisken i en form och grava laxen 2 dygn i kylen
Panerad fisk i all ära men det kräver ju lite jobb och så drar ju paneringen åt sig en hel del fett vid stekningen, så får jag välja så blir det att steka på några laxfiléer när det ska ätas fisk och det ska gå fort
Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken
Jag gillar verkligen att ägg panera fisk, därför blir det lite olika varianter på den. Idag serverades fisken med kokt potatis, kokt blomkål och äppel o curry sås