Dela kycklingfiléerna, om de är stora, på längden. Dela tomaterna och lägg ovanpå kycklingen. Strö över ost och tillaga i ugnen ca 25 minuter, tills kycklingen är klar. 4 st kycklingfiléer
Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. CategoriesGratäng, Kyckling. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano. Tagscrème fraiche, kycklingfiléer, rökt skinka, svartpeppar 40 e m. 4 kycklingfiléer
Kycklingbiffar med örtsås4 port400 g kycklingfärs1 löksalt & pepper2 msk hackade färska örtkryddor, till exempel persilja, basilika, rosmarin2 tsk potatismjöl eller maizena1 dl gräddesmörÖrtsås. 400 g kycklingfärs
Men först måste jag bara tipsa om en riktigt god kycklinggryta. Skär kycklingen i mindre bitar, jag använder ofta kycklinglårfilé då det är godaste delen och det blir saftigt