Idag har jag tajmat in det perfekt, först en promenad på morgonen sen en fika ute i morgonsolen. När L drog iväg på Jeepträff så passade jag på att gödsla gräsmattan, det skulle ju bli regn senare på dagen
Skölj äpplena och dela dem i mindre bitar. Lägg bitarna i en kastrull och häll på vattnet. Koka upp, sänk därefter plattan och låt sjuda under lock i 20 minuter
Ingredienser Portioner. 6 500 g rabarber 2 dl havregryn 2 dl socker 1 3/4 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 1 krm vaniljsocker 125 g smör 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl ljus sirap smör till formen Till servering vaniljglass Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Den här supermjuka härliga limpan blev en riktig hit för den var verkligen jättesmarrig. Limpan får lite extra smak och tuggmotstånd av att den innehåller linfrön och solrosfrön och passar bra att rosta