vitkålshuvud, strimlat. 1tärnat äpple. 1gräddfil. 1majonnäs. 1fransk senap. 1salt, svartpeppar1. Skölj den strimlade vitkålen och låt rinna av väl i durkslag
Har sedan förra sommaren haft vinbär i frysen, som jag inte har vetat vad jag ska göra med, eftersom jag tycker att det lätt blir lite för surt med röda vinbär
Vit chokladkaka 1. Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret i en kastrull. Ta av från värmen. Bryt 100 g choklad i bitar och smält den under omrörning i smöret
Dessa muffins blev verkligen goda som de är. Visserligen hade såväl bär som choklad en tendens att vilja sjunka till botten, men nästa gång jag bakar dessa (för det lär bli fler gånger) så skall jag finhacka chokladen och prova att försiktigt skaka bären i en påse med potatismjöl, alternativt rulla bären i potatismjöl - detta skall minska risken att de sjunker
Det här är den godaste sockerkaka jag vet. Jag är verkligen ingen sockerkaksfantast, så min erfarenhet av dylika bakverk är därför starkt begränsad, men jag tycker att den här kakan slår det mesta i kategorin mjuka kakor (förutom brownies eller kladdkaka, men de spelar ju i en helt annan liga)
Precis kommit hem efter en lång dag, först på jobbet och direkt därifrån till ett planeringsmöte. Men nu är jag hemma och njuter av det, som den hemmagris jag är
Sägg ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker ordentligt pösigt. Rör der morötterna och oljan. Blanda de torra ingredienserna för sig och rör sedan ner de i smeten