Onsdag och ledig dag, jag hade planerat kakbak men har inte kommit till skott ännu. I söndags blev det i alla fall bullbak, och denna gång gjorde jag kalljästa sådana
Ingredienser Portioner. 6 2 gelatinblad 1 vaniljstång 5 dl vispgrädde 200 g mjölkchoklad med daim Topping 1 dubbeldaim Till servering ev vispad grädde bär Lägg till i inköpslistan
75 dl Kakao3 dl Glutenfri mix2 tsk Vaniljsocker1 tsk Bakpulver100 g Mörk Choklad1 dl NutellaSmält smöret Blanda ner choklad och nutella och rör tills det smält ihop Blanda ihop ägg, socker, kakao, mix, vaniljsocker o bakpulver Blanda ihop alltHäll i önskad form och grädda i ca 30 min på 175 grader
Älskar choklad, och det gör ägaren av bloggen Art of dessert också. Choklad blev det, receptet på cupcakesen kommer som dagt från Art of dessert och receptet på frostingen kommer från Call me Cupcake
Daimtårta är en mycket fin och välsmakande tårta som dessutom går kvickt att slänga ihop. Blanda den malda mandeln eller mandelmjölet med vetemjöl och bakpulver
Låt mig sticka fram hakan och presentera drottningmodern till alla äppelkakor. Den är inte kalorisnål och det är inget du kan äta varje dag men jösses vad den är god
Rulla degen till kulor och lägg i muffinsformar ställda på en plåt. En hederlig gammal godiskaka som jag första gången åt när jag var på nån praktikplats tror jag