Gör så här. Skär köttet i bitar, ca 2x2 cm. Bryn dem i smör i en stor gryta. Salta och peppra. Tillsätt vatten så det nästan täcker köttet, lagerblad, vitlök och buljongtärning
Det här har blivit lite av en paradrätt hemma hos oss. Den är verklingen jättegod, tidigare brukade vi äta den med couscous eller bulgur, numera blir det med couscous gjord på blomkål
Denna kycklinggrytan blev verkligen så god. Jag har gjort ett liknande recept med kyckling och soltorkade tomater (som jag har hittat på Matplatsen en gång i tiden
Koka riset enl anvisning på förpackningen samtidigt som du värmer upp oljan i stekpanna. När oljan blivit varm har du i hackad rödlök, hackade soltorkade tomater och paprika samt riven vitlök
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten i 5 minuter. Hacka chokladen och lägg i en skål. Koka upp grädde och socker och häll över chokladen och rör tills den smält