Putsa kycklingfiléerna och skär ett längsgående snitt i varje. Bred ut blandningen i kycklingfiléerna. Linda baconskivorna runt kycklingen och fräs därefter filéerna i lite smör så att de får fin stekyta
Lägg tillbaka kycklingen och tillsätt fond, kokosmjölk och chilisås. 500 g kycklinglårfilé. 5 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond. 14 portioner kokt ris och valfritt gröntSkär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. Låt allt koka sakta i ca 20 minuter tills kycklingen är genomkokt
ca 1 kg kycklinglårfilé eller ca 1 kg kycklingfilé 140 g bacon 3 st bananer 2 dl chilisås 5 dl vispgrädde 1. 1ca 1 kg kycklinglårfilé eller ca 1 kg kycklingfilé 140 g bacon 6 portioner kokt ris
4 250 g risnudlar 2 kycklingbuljongtärningar 1 vitlöksklyfta 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 morötter 1 röd paprika 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 4 ägg 1 lime 1 msk sweet chili 2 1/2 msk japansk soja 1 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Dela kycklingen och rensa ur köttet. Skär kycklingköttet i mindre bitar. Lägg upp sötpotatis, kyckling, fetaost, sallad, paprika och nektariner på ett stort fat