skala och finhacka lök och vitlök, rensa paprikan och finhacka den. Blanda ihop lök, vitlök och paprika med kryddorna och lammfärsen för hand eller med degkrokar
Sätt på det här långkoket redan onsdag eller torsdag kväll, kyl ner och ta fram på lördag och servera med saltgurka, rostad potatis och en krämig Cole Slaw
Hejå hå – ÄNTLIGEN fredag. Det har varit en lång och händelserik vecka så krafterna är inte på topp. Min mamma fick ju komma hem från kirurgavdelningen i måndags men sen dess har inget varit sig likt
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Mina recept går inte in på Hitta recept undcer 2013. De utreder problemet,Sök mig på den här lammgrytan vill jag påminna alla farmors barnbarn om hur modern och intresserad av nyheter hon var
Den här kryddiga grytan är lika god att tillaga med både lammkött och nöt. Jag har fått inspiration ifrån Indien eftersom att jag bara älskar att använda massor med kryddor och kombinera olika smaker
Nu börjar helgen lida mot sitt slut. vi har bara hasat omkring och tagit det otroligt lugnt. Tvätten är vikt, akvariet är städat, så även delar av huset
Jag älskar en vällagad stek. Lammstek med fördel. Lägg den i en plastpåse över natten med olivolja, lite japansk soja, en rejäl knippa timjan, lite citronzest, en knippa rosmarin, salt, peppar och så glöm inte att späcka den med vitlök (görs bäst med vass kniv som du penetrerar köttet med så att du kan pressa in vitlöksklyftor i hålen)