Lägg alltsammans i en matberedare och tillsätt koriander. 1. Fiskbiffar. Skär fisken i mindre bitar. Skölj och grovhacka purjolök och skala och grovhacka ingefära och vitlök
Ta bort eventuella ben ur fisken och lägg den i en matberedare tillsammans med löken, chilin, ingefäran, 2 ägg, saften från 1 lime, 1 1/4 tsk salt och 3 krm svartpeppar
Tina 4 dl gröna ärtor och lägg i en matberedare tillsammans med 1 1/2 dl naturella cahewnötter, 1 stor näve grönkål (bara bladen och inte stjälk), 2 dl riven hårdost, 1 dl olivolja, saft från 1 citron, lite chiliflakes
Sommarens godaste kalla maträtt måste väl ändå vara Skagentårtan, garneringen kan man variera som man vill bara man håller sig till havets frukter, en maträtt som alltid blir uppskattad av gästerna
Skär laxen i lagom stora bitar och lägg dem i matberedaren tillsammans med ägg och basilika. Jag älskar grönsaker i alla former och föredrar det hellre framför pasta, ris och potatis