Min smak för det goda!

Min smak för det goda!

Scones – klassiskt recept

Scones – klassiskt recept

Finfördela smör eller margarin i mjölblandningen. Så här gör du 15 minuter Sätt ugnen på 250°C Blanda vetemjöl, bakpulver, salt och eventuell smaksättning i en bunke. Grädda bullarna mitt i ugnen i 10-12 minuter
Snabbjäst källarfranska till frukost

Snabbjäst källarfranska till frukost

Ibland blir det 16 bullar, ibland blir det ett par till. Låt jäsa i ca 40 min, och grädda sedan i mitten av ugnen på 250C i ca 10-12 min
Nutellabiskvi med schweizernöt

Nutellabiskvi med schweizernöt

Tryck ut i en form 25x 25 c som är bakplåtsklädd och grädda i mitten på ugnen i cirka 18 minuter i 175 grader. 18 minuter
Igelkottkakor, mördegskakor

Igelkottkakor, mördegskakor

Förvara kakorna i en burk med tätslutande lock. Förvara kakorna i en burk med tätslutande lock. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 20 min. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 20 min