Duchessepotatis med grönpepparsås och entrecôte IngredienserDuchessepotatis. 7-8 potatisar1 äggula2 msk vispgrädde (beror lite på potatissorten)salt och pepparGrönpepparsås Matskafferiet
Fläskfilégratäng 1Putsa och skiva köttet. Bryn köttet på hög värme på båda sidor så att de bara får färg och inte blir genomstekta i en stekpanna med 1 msk smör Hemmets Journal
Köttfärslimpa med soltorkade tomater och basilika Jag tycker om köttfärsrätter och en maträtt som jag ofta lagar är köttfärslimpa. Här har jag smaksatt köttfärslimpan med soltorkade tomater och basilika vilket blev en väldigt lyckad smakkombination LCHF till vardag och fest
Fläskfilégratäng Putsa köttet, skär det i medaljonger och lägg dem på en tallrik. Krydda köttet med salt och citronpeppar H:ssons skafferi