Varmrätter fisk

Varmrätter fisk

  • 16 Recept
Röding med kålrot, syrad grädde och forellrom

Röding med kålrot, syrad grädde och forellrom

Röding4 rödingfiléer (med skinnet kvar) olivolja salt. Smörglaserad kålrot600 g kålrot (gärna små) 1 citron, saft och finrivet skal 1 msk honung 100 g smör salt svartpeppar

Pollock with spiced lentils

3 garlic cloves, 2 whole and 1 sliced. ½ x 28g pack coriander, stalks and leaves separated and roughly chopped
Koreansk laxtartar med pommes och het dipp

Koreansk laxtartar med pommes och het dipp

Laxtartar500 g rå lax (Salma eller Fröya) 3 msk japansk soja 1 klyfta vitlök, riven 1 msk sesamolja 2 tsk strösocker 3 salladslökar, finstrimlad 0,5 kålrabbi, finhackad svartpeppar, nymalen
Inkokt lax med vårprimörer och dillkräm

Inkokt lax med vårprimörer och dillkräm

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Dillkräm 2 msk majonnäs 1 kruka(or) dill 2 dl crème fraiche 0 odefinierad salt 1 tsk grovkornig senap 0 odefinierad svartpeppar lax 3 st lagerblad 1 msk salt 0,5 dl ättiksprit 600 gram laxfilé(er) 1 l vatten 0,5 st gul lök(ar) 5 st svartpepparkorn 1 kruka(or) dillstjälk(ar) Primörer 0 odefinierad olivolja 1 tsk honung 0 odefinierad salt 1 knippa(en) sparris 550 gram mixmorötter Köp receptet Näringsvärde Kcal