En snabb och väldigt fräsch fiskrätt, inspirerad av den klassiska såsen antiboise. Jag använde skrei som jag hade i frysen, men mer eller mindre vilken fisk som helst passar till detta tillbehör
När man grilla fisk i folie på grillen, så bli fisken väldigt saftig och smakrik. Jag serverade dessa fiskpaket med färskpotatis, kokta späda morötter, sallad och en citronsås
Skär fisken i bitar o lägg åt sidan. Lägg i fisken o låt det småkoka i 10 min. För att soppa ska smaka extra mycke så e det bra att göra grunden på morgonen
Att laga riktigt god fisk är inte alls svårt. Faktum är att fisk är mat som nästan lagar sig själv. Sätt ugnen på 200 grader och lägg fisken i en ugnsfast form. Lägg “hacket” över fisken och häll över 3 dl grädde. Låt fisken “laga sig själv” i ugnen i 25 minuter
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den