Dela gärna receptet. God, eller snarare galet god. Älskar man nutella då ska man göra denna. En lagom bit ihop med grädde och färska bär så är denna kladdkaka perfekt som efterrätt
Denna rätten fantiserade jag ihop när jag inte fick tag i det jag ville för att lags middag. Den blev grymtgod (å då gillar jag inte gorgonzola egentligen
Vi serverade den med rödbetssalladen, som ni fick recept på igår, och en bit gott bröd. Eftersom varken jag eller maken gillar vanlig pajdegsbotten så brukar jag antingen göra en annorlunda, lite mer brödliknande, pajdeg som innehåller bakpulver eller så utesluter jag helt enkelt degen och gräddar bara fyllningen i formen
Detta är bekvämt bröd att baka. Du rör ihop degen, formar limpan och rullar den i mjöl. Sätter på ugnen på 200 grader , sätter in limpan och väntar i ca 50 min
Såg detta bröd hos Lindas Bakskola och tänkte att det är ju verkligen ett bröd som passar mig. Jag älskar frön och frön i bröd tycker jag blir fantastiskt gott
Äppeltosca1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret
Jag sökte runt på diverse receptappar och hittade tillslut det här receptet från Coop. Härom dagen kom Ola hem med ett kilo rödbetor, utan någon plan för vad de skulle användas till