Gokväll alla fina läsare. Jag hoppas ni haft en fin helg och njutit av ledighet och vackert väder. Och grattis i efterskott till alla mammor på Mors dag igår
Sätt ugnen på 225°. Skala och skär sötpotatis och rödbetor i mindre bitar. Dela blomkål i små buketter. Lägg rotfrukterna i en ugnsfast form, ringla över olja och strö över salt och timjan
Ingredienser Portioner. 4 1 liten squash 1 rödlök 1 gul paprika 6 - 7 torkade aprikoser (eller russin) 350 g strimlad kyckling (färdigpaketerad eller strimlad bröst-/lårfilé) 1 tsk olja till stekning 1 burk svarta bönor (à ca 400 g) 500 g krossade tomater 1 tsk malen spiskummin 1 tsk malen koriander flingsalt nymalen svartpeppar Till servering fullkornsbulgur, quinoa, ris eller potatis Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Härliga påsktider med massor av god och vårlik mat på borden. En färgglad och fräsch pasta med varmrökt lax i en krämig sås med soltorkade tomater och basilika kan bara inte bli fel
Strimla vitkålen för hand eller i matberedare så fint som möjligt. Stek vitkålen i 100 g smör i en rejäl stek- eller wokpanna på medelhög värme utan att kålen får allt för mycket färg
Långkok till middag idag. Min man har mycket att göra på jobbet nu så här hemma är det jag som får stå för matlagningen och idag har jag gått loss på en gryta som ska koka hela en timma
Ölpanerad halloumi med picklad rödlök och tartarsås. -Detta inlägg är i samarbete med Fontana Food-. Detta är en vegetarisk variant på den engelska klassikern fish & chips