Ett recept från Per Morbergs bok Morbergs lagar husmanskost. Så himla gott. Rekommenderas starkt. 4-5 portioner1 kg färsk skinka, med svålSalt och nymalen peppar1 gul lök1 morot2 syrliga äpplen2 kvistar timjan3-5 dl grönsaksbuljong Kokt rödkål
24 May. 10. 35. Skinkstek i gräddsås. 0kommentarer. Hej allesammans. Jag och barnen är fortfarande nere i Blekinge tillsammans med släkt och vänner, men idag är det sista marknadsdagen så i eftermiddag sätter vi oss i bilen och styr kosan hemåt igen, hem till pappan och hundarna i familjen
Tänk bara på att när det gäller kycklingfilé så ska köttets innertemperatur högre upp än när det gäller fläskköttet, båda grader har vi skrivit i receptet
Hej alla glada,. Blondinen här lever upp till begreppet blondin just nu. Har lyckats radera bilden, och halva textem tre gånger när jag skulle skriva det här inlägget på en ipad