Kycklinggrytan. 8 kycklinglår med ben. Ett 50-tal oliver, svarta. 2 dl kycklingbuljong, lite koncentrerad. Koka 45 minuter eller tills kycklingen är mör. Sätt i i ugn 175-200 grader, håll koll på ytan. 2012 Syrah, Gayda, Languedoc-Roussillon, Frankrike, Sn. 8 kycklinglår med. 50-tal oliver, svarta. 2 dl kycklingbuljong. 2012 Syrah, Gayda, Languedoc-Roussillon, Frankrike, Sn
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta
Friterad kyckling med sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Jag anser att det absolut bästa sättet att tillaga kyckling är som hel fågel. Det är inte svårt att stycka upp en färdiglagad kycklingen, du lär dig snabbt