Kalkon Med Brysselkål

Kalkon Med Brysselkål

  • 7 Recept
Honungsglaserad brysselkål

Honungsglaserad brysselkål

400 g brysselkål, går bra med fryst. 400 g brysselkål, går bra med fryst. 1-2 msk flytande honung, efter smak
Kalkonfilé

Kalkonfilé

Krydda kalkonfilénmed salt, peppar och timjan. Lägg baconet i en kastrull med lite olja och stek till det har fått färg
Hel kalkon i ugn

Hel kalkon i ugn

Stoppa fyllningen i kalkonen och snörp ihop lårbenen med steksnöre. Red av med vetemjöl utrört i lite vatten
Helstekt kalkon med portvinssås

Helstekt kalkon med portvinssås

Servera med portvinssås, hasselbackspotatis, inkokta äpplen och kokt brysselkål. brysselkål. Skölj kalkonen och torka den med hushållspapper
Brysselkål med bacon och dadlar

Brysselkål med bacon och dadlar

Rostad brysselkålmed bacon gjorde jag till kalkon som jag serverade på en Thanksgivingmiddag för några år sen